Programmaboekje 17de kamper stripspektakel

16-03-2016 15:27

PROGRAMMABOEKJE

17DE KAMPER STRIPSPEKTAKEL - 2015

 

Hij is er weer! 

Het programmaboekje van 2015 verschijnt op 30 juni 2015 De komende periode zal het verspreid worden via diverse winkels, markten in Nederland en  stripwinkels in Nederland en Vlaanderen.

 

In het programmaboekje vindt u o.a. allerlei  wetenswaardigheden over striptekenaars, het dagprogramma van het stripspektakel op 15 augustus 2015 en een speciale stripaflevering  van Marq denkt.

Ga met boekje langs bij de tekenaars voor een handtekening.

Wist u dat het programmaboek een  gewild verzamelobject is geworden?

Spaar ze allemaal!

                         

 

 

De programmaboekjes zijn o.a.  verkrijgbaar bij onze sponsoren, diverse winkels in de binnenstad van Kampen, stripwinkels en markten in Nederland en Vlaanderen.

Het programmaboek is natuurlijk ook verkrijgbaar op de 17e Kamper uitdag in de binnenstad van Kampen.

 Zolang de voorraad strekt.

 


<a data-cke-saved-href="https://www.kamper-stripspektakel.nl/bezoekers/progamma-boekje/?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.kamper-stripspektakel.nl%2Fbezoekers%2Fprogamma-boekje%2F" href="https://www.kamper-stripspektakel.nl/bezoekers/progamma-boekje/?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.kamper-stripspektakel.nl%2Fbezoekers%2Fprogamma-boekje%2F" http:="" www.kamper-stripspektakel.nl="" bezoekers="" progamma-boekje="" "="">Lees meer