Prijsvraag 2014

03-11-2014 16:09

PRIJSVRAAG

 

Welk stripfiguur heeft niet zijn “eigen” stripboek in handen?

 

De prijsvraag is inmiddels voorbij

Zie hieronder voor de oplossing en de uitslag

 

In de etalages van de winkels aan de Oudestraat -tussen de huisnummers 128 en 230- zijn dertien grote stripfiguren te vinden. Bijna allemaal hebben ze hun eigen stripboek in handen omdat ze reclame willen maken voor het Kamper Stripspektakel. Vier van hen zijn in de war. Zij hebben een stripboek in handen waarin niet zij, maar de stad Kampen een hoofdrol speelt.

 

De vraag is nu: hoe heten de vier stripfiguren die niet hun eigen boek in handen hebben, maar een boek dat zich afspeelt in Kampen.

 

Schrijf die vier stripfiguren op het formulier dat te vinden is in het programmaboek of vul de prijsvraag-flyer in die bij de deelnemende winkeliers verkrijgbaar is.

 

Wie weet win jij een van de drie strippakketten.

 

Het ingevulde formulier kun je in een speciale stripbus doen bij:
* Muziekhandel Reichenbach (Oudestraat 188);
* Helleman woninginrichting (Oudestraat 141) of
* Fa. Goosen (Oudestraat 130-132).

 

Doe dit wel vóór 20 augustus 2014.

 

 

Oplossing en de uitslag

 

Wij hebben vele tientallen ingevulde deelnameformulieren mogen ontvangen.

Iedereen die meegedaan heeft heel erg bedankt.

 

Oplossing STRIPPRIJSVRAAG

 

Smurf, Nijntje, Paulus en Flipje. Dat waren de vier goede antwoorden van de stripprijsvraag die rondom het 16e Kamper Stripspektakel werd gehouden. Vier van de dertien stripfiguren die etalages in de beneden-Oudestraat sierden droegen niet hun eigen stripboek. Wie waren dat?

 

Winnaars

Het antwoord op die vraag werd onder meer goed beantwoord door H. de Wit uit Papendrecht,  Rosalien Zwakenberg uit Kampen en Jorn Schol uit Wognum. Zij werden als de drie winnaars uit de goede oplossingen getrokken. Inmiddels hebben de gelukkigen hun strippakket ontvangen